ILMOITUKSET
  • 27 Oct 2023
  • 1 Minute to read
  • Contributors
  • Dark
  • PDF

ILMOITUKSET

• Dark
  • PDF

Article summary

Ilmoitukset  -työkalu on tarkoitettu häiriöiden ja muiden kiireellisten tai asiaankuuluvien tietojen näyttämiseen ponnahdusviesteinä käyttöliittymässä.

Kun työkalu on aktivoitu ja käyttäjä kuuluu käyttäjäryhmään POPUP_MESSAGE_USER, sovellus etsii taulukosta uusia viestejä ja avaa ne Karttanäkymän oikeaan alakulmaan.

Alla oleva kuva selittää vastaanotetun viestin tiedot:

Kuva, joka sisältää kohteen teksti, Fontti, kuvakaappaus  Kuvaus luotu automaattisesti

Toiminta: Jatkotoimenpide, joka suoritetaan, kun Toiminta-painiketta painetaan.

Viesti: Viesti ja viestin tyyppi.

Otsikko: Näytetään lihavoituna viestin yläosassa.

Paikanna: Paikka, jossa ilmoituksen tapahtuma tapahtui.

Kuvake: Vasemmassa yläkulmassa oleva kuvake saadaan Google material icons-kuvakkeista.

Aikaleima: Aika, jolloin ilmoituksen tapahtuma tapahtui.

Ilmoituskeskus

Aloita ilmoitusten tarkastelu avaamalla Ilmoituskeskus klikkaamalla työkalupalkin Ilmoitukset -painiketta. Se näyttää oletuksena neljä viimeisintä viestiä. Jos selaat luettelon loppuun asti, noudetaan neljä seuraavaa viestiä, jotka näkyvät luettelon lopussa.

Kuva, joka sisältää kohteen teksti, kuvakaappaus, ohjelmisto, Verkkosivusto  Kuvaus luotu automaattisesti

Suodattaminen

Ilmoituskeskuksen yläosasta löytyvät kaikki suodattimet. Voit suodattaa uusimman, vakavuuden ja tyypin luokkien mukaan, mikä tarkoittaa, että voit järjestää viestit laskevassa kronologisessa järjestyksessä vakavuuden tai tyypin mukaan. Haku suoritetaan, kun pudotusvalikko suljetaan. Vakavuus on aina välillä 1–4, mutta tyypit luetaan tekstivakioiden ryhmästä POPUP_TYPE_MAPPING, jossa voidaan määrittää eri järjestys.

Kuva, joka sisältää kohteen teksti, numero, Fontti, kuvakaappaus  Kuvaus luotu automaattisesti