Kaksivaiheisen kirjautumisen sivuuttaminen IP-osoitteella
  • 30 Oct 2023
  • 1 Minute to read
  • Contributors
  • Dark
  • PDF

Kaksivaiheisen kirjautumisen sivuuttaminen IP-osoitteella

• Dark
  • PDF

Article summary

Kohdasta Keygwt_Login IP-osoitteet ilman kaksivaiheista tunnistautumista on mahdollista lisätä, muokata ja poistaa IP-osoitteita, joista kirjautuessa kaksivaiheisen tunnistautumisen toinen vaihe (tekstiviesti-koodi) jää pois, vaikka sellainen olisi käyttäjällä käytössä.

Uusi IP-osoite lisätään klikkaamalla Lisää IP-osoite ilman kaksivaiheista tunnistautumista -painiketta ja kirjoittamalla sallittu IP-osoite ilmestyvän lomakkeen kenttään. Verkon peite -kenttä ei ole pakollinen ja useissa tapauksissa sitä ei tarvitse täyttää.