GDPR
  • 06 Aug 2024
  • 1 Minute to read
  • Contributors
  • Dark
  • PDF

GDPR

• Dark
  • PDF

Article summary

GDPR on Euroopan Unionin säätämä uusi direktiivi, jonka tarkoituksena on suojella käyttäjien yksityisyyttä ja muuttaa yritysten tapaa lähestyä ja käsitellä tietosuojaa.

Liittyvät käyttäjäryhmät

GDPR -asetuksen mukana järjestelmään tulee mukaan kaksi uutta käyttäjäryhmää. Uudet käyttäjäryhmät ovat GDPR_NORMAL_ACCESS ja GDPR_EXTENDED_ACCESS ja ne ovat osana oletuskäyttäjäryhmiä, katso kappale KeyAquan käytössä olevat käyttäjäryhmät. Oletuksena vain näillä ryhmillä on pääsy asiakastietoihin.

Yksityinen – rajoitettu -asiakastyyppi

Järjestelmään tulee mukaan uusi asiakastyyppi GDPR -muutoksien myötä, joka tunnetaan nimellä Yksityinen – rajoitettu. Tämän asiakastyypin tietoihin on ainoastaan pääsy käyttäjiltä, jotka kuuluvat käyttäjäryhmään GDPR_EXTENDED_ACCESS.