JÄRJESTELMÄN MUUTOSHISTORIA
  • 15 Feb 2024
  • 1 Minute to read
  • Contributors
  • Dark
  • PDF

JÄRJESTELMÄN MUUTOSHISTORIA

• Dark
  • PDF

Article summary

Tarkastele tehtyjä muutoksia painamalla Järjestelmän muutoshistoria clock_edit-painiketta. Järjestelmän muutoshistoria -listalla esitetään kaikki kirjatut muutokset, järjestettynä uusimman mukaan. Järjestä lista sarakeotsikkoa klikkaamalla tai valitse järjestys sarakkeen valikosta. Tarkastele kohteen nykyistä versiota valitsemalla application_goAvaa lomake hiiren oikean valikosta.

Kohteen muutosten tarkastelu

Avaa kohteen koko muutoshistoria valitsemalla hiiren valikosta application_goAvaa kohteen muutoshistoria. Muutoshistoria-lomake avautuu kyseinen kohderivi valmiiksi valittuna. Lue muutoshistoriasta enemmän kappaleessa Muutoshistoria.

Muutosten palautus

Palauta muutokset seuraavasti:

1. Valitse palautettavat muutokset listalta.
  2. Valitse application_goPalauta valitut muutokset hiiren oikean valikosta.
  3. Tarkista palautuksen onnistuminen avautuvasta yhteenvedosta.

Huomaa! Jos valitsit useamman version samasta kohteesta, vain uusin versio palautetaan.

Rajausehtojen käyttö

Rajaa Järjestelmän muutoshistoria -listalla näytettävät muutokset aktivoimalla rajausehdot sarakkeen otsikon alasvetovalikosta. Kun rajausehdot on aktivoitu, kyseisten sarakkeiden otsikot ovat lihavoituja ja kursivoituja.

Poista yksittäinen rajausehto poistamalla valinta sarakkeen otsikon alasvetovalikosta tai paina page_white Poista rajausehdot -painiketta lomakkeen alareunasta, jolloin kaikki rajausehdot poistetaan.