Sivuutetut IP-osoitteet kaksivaiheisessa vahvistuksessa (optio)
  • 02 Aug 2024
  • 1 Minute to read
  • Contributors
  • Dark
    Light
  • PDF

Sivuutetut IP-osoitteet kaksivaiheisessa vahvistuksessa (optio)

• Dark
    Light
  • PDF

Article summary

Valitse Keycore_auth_sms -> Sivuutetut IP-osoitteet kaksivaiheisessa vahvistuksessa

• IP-osoite: IP-osoite, josta tuleville sisäänkirjautumisille ei vaadita kaksivaiheista vahvistusta.
  • Verkkomaski: Valinnainen tapa määrittää IP-verkko, josta tuleviin pyyntöihin ei vaadita kaksivaiheista vahvistusta.
    • Esimerkiksi sallitaan sisään kirjautuminen ilman kaksivaiheista vahvistusta IP-osoiteista 10.121.6.1-10.121.6.255:
      • IP- osoite: 10.121.6.0
      • Verkkomaski: 24

Huomaa: Sivuutetut IP-osoitteet kaksivaiheisessa vahvistuksessa on saatavilla vain, jos Kaksivaiheinen vahvistus-lisäpalvelu on tilattuna!

Kaksivaiheisen vahvistuksen käyttöönotto käyttäjälle on kerrottu kappaleessa Kaksivaiheisen vahvistuksen määrittäminen käyttäjälle (Optio).

Raportit

• Lisää, poista ja muokkaa raportteja valitsemalla Keygwt_Core -> Raportit
  • Nimi: Raportin nimi. Huomio! Älä lisää rivivälejä, kun nimeät raportteja.
  • Otsikko [fi]…Otsikko [en]: raportin otsikko ja käännös.