Tulostus
  • 27 May 2024
  • 1 Minute to read
  • Contributors
  • Dark
  • PDF

Tulostus

• Dark
  • PDF

Article summary

Tulostusselitteen määrittäminen

Tulostusselitteitä voidaan määrittää ja muokata KEYGWT_PRINT-valikosta.

1. Lisää uusia tulostusselite klikkaamalla Lisää tulostusselite-painiketta.

2. Anna arvot haluttuihin kenttiin:

• Otsikko (fi)… Otsikko (sv): Käyttäjälle näkyvä selitteen nimi käännöksineen.
  • Ylätunniste(fi)… Ylätunniste (sv): Tulostusselitteen yläosaan tuleva teksti käännöksineen.
  • Alatunniste(fi).... Alatunniste(sv): Tulostusselitteen alaosaan tuleva teksti käännöksineen.
  • Tekijänoikeus (fi)… Tekijänoikeus (sv): Ei käytössä.
  • Kuvaus (fi)… Kuvaus (sv): Tulostusselitteeseen tuleva kuvaus käännöksineen.
  • Lisätunniste (fi)…Lisätunniste (sv): Ei käytössä.
  • Kuva: Logo, joka tulee selitteeseen. Kuvan pitää sijaita tietyssä hakemistossa sovelluspalvelimella. Pyydä Keypron tuesta apua kuvan lisäämiseen tai vaihtamiseen.
  • Mittakaava: Ei käytössä.

3. Tallenna, lisää toinen tulostusselite tai tallenna ja jatka muokkaamista myöhemmin klikkaamalla painikkeita sivun oikeasta alareunasta.

Tulostusselitteen poistaminen

1. Poista tulostusselitteitä klikkaamalla ensin kyseisen selitteen valintaruutua.
  2. Valitse sitten Toiminto-valikosta Poista valitut ”Tulostusselitteet”-kohteet ja valitse Suorita.
  3. Järjestelmä varmistaa halutaanko kohteet varmasti poistaa.

Tulostuskehyksen oletus

Tulostuskehyksen oletuksia ei voi tallentaa sovelluksen puolella vaan niitä pitää muokata hallintasivun kautta.

1. Valitse Keygwt_Print -> Tulostuskehyksen oletukset
  2. Muokkaa halutun kentän arvoa.
  3. Paina Tallenna.

Huomaa: Kenttien nimien pitää täsmätä sovelluksen koodissa käytettäviin nimiin, joten uutta kenttää lisättäessä tai ongelmatapauksissa kannattaa olla yhteydessä Keypron tukeen.