ULKOISET DOKUMENTIT
  • 27 May 2024
  • 1 Minute to read
  • Contributors
  • Dark
  • PDF

ULKOISET DOKUMENTIT

• Dark
  • PDF

Article summary

Ulkoiset dokumentit documents voivat olla tiedostoja tai URL -linkkejä, jotka voidaan sijoittaa kartalle ja liittää KeyAqua-kohteisiin. Ulkoisia dokumentteja lisätään ja niitä tarkastellaan lomakkeiden Liitteet-välilehdellä.

Buildie-rajapinta (Erikseen tilattava toiminto)

Buildie työmaapäiväkirja -sovelluksen ulkoisia dokumentteja voi tuoda KeyAquaan erikseen tilattavana toimintona. Rajapinnan avulla Buildiehen ladatut kuvat voidaan linkittää kätevästi KeyAquaan.

Ulkoisen dokumentin lisääminen

Uusi liitedokumentti lisätään painamalla lomakkeen Lisää C:\Users\saju-1\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\add.png-painiketta. Ulkoiset dokumentit documents-ikkuna aukeaa.

1. Paina Selaa… -painiketta, jos olet liittämässä tiedostoa.
  2. Valitse tiedosto tai tiedostot, jotka haluat ulkoisiksi dokumenteiksi.
  3. Täydennä lomakkeen tiedot (Tyyppi on pakollinen tieto).
  4. Paina Tallenna save-painiketta tai jos olet liittämässä dokumentteja kohteelle, paina Liitä dokumentti update_to_form-painiketta.

Jos valitsit useamman tiedoston, kaikista tiedostoista luodaan oma ulkoinen dokumenttinsa.

VIHJE: Jos haluat liittää Internet-osoitteen, kirjoita se URL-tekstikenttään tai kopioi osoite selaimesta. Jos valitset myös tiedoston, URL on ulkoisen dokumentin oheistieto.

Liitetty dokumentti voidaan avata osoittamalla sitä hiiren vasemmalla painikkeella. Tällöin avautuu ikkuna, jossa voidaan valita, avataanko tiedosto vai tallennetaanko se. Jos tiedosto halutaan tallentaa, avautuu jälleen uusi ikkuna, jossa määritellään mihin tiedosto tallennetaan ja millä nimellä. URL-linkki avautuu selaimen uuteen välilehteen.

Lataa kaikki liitedokumentit laitteellesi valitsemalla compressLataa zip-tiedostona.

Ulkoisten dokumenttien tarkastelu

Dokumentti voidaan valita muokattavaksi valitsemalla se listasta hiiren vasemmalla ja painamalla tämän jälkeen Muokkaa table_go-painiketta. Liitteen tiedot avautuvat Ulkoiset dokumentit -ikkunassa. Ikkunan saa auki myös työkalupalkin Ulkoiset dokumentit documents-painikkeella. Muutokset tallennetaan Tallenna save-painikkeella.

Ulkoisen dokumentin poisto

Voit poistaa liitteen painamalla deletePoista-painiketta. Jos liite on liitetty johonkin kohteeseen, ohjelma kysyy käyttäjältä vahvistuksen poistosta.

Dokumenttien koko

Yksittäisen dokumentin suurin sallittu koko on 100 Mt. Dokumenteille varattu tallennustila on rajattu, lähtökohtaisesti tilaa on varattu 4 Gt. Käyttäjä saa ilmoituksen, mikäli tämä raja ylittyy ladattaessa tiedostoa järjestelmään. Tällöin on joko poistettava vanhoja tiedostoja tilan vapauttamiseksi tai vaihtoehtoisesti tilata lisää tallennustilaa.

Tiedostojen käyttämä levytila voidaan tarkastaa oikean yläkulman Ohjehelp-painikkeen alasvetovalikon Tietoja-toiminnolla.