Looginen vastinpistekytkentäraportti
  • 27 May 2024
  • 1 Minute to read
  • Contributors
  • Dark
  • PDF

Looginen vastinpistekytkentäraportti

• Dark
  • PDF

Article summary

Loogisen vastinpistekytkentäraportin oe_connections_report avulla esitetään hakuehtojen mukaan rajattujen kytkentäpisteiden vastinkytkentäpisteet. Lisäksi raportilla esitetään tieto kytkentöjen puutteellisuudesta sekä tieto siitä, onko kytkentä tehty ilman fyysistä kaapelia.

Hakuehdoiksi voidaan määritellä verkosto- ja osa-alue, jossa raportissa esitettävät laitetilat sijaitsevat tai haku voidaan suorittaa teletilan ja laitteen nimellä. Teknologia-alasvetovalikosta voit valita haluamasi verkon teknologian. Näytä virheelliset kytkennät- ja Näytä varatut yhteydet -valinnoilla raportissa näytetään vain puutteelliset kytkennät tai varatut yhteydet.

Loogisen vastinpistekytkentäraportin saat valittua joko Pdf- tai Xlsx-muotoon painamalla Raportit report-kuvaketta. Dokumentti voidaan joko tallentaa tai tulostaa selaimen työkaluilla. Loogisessa vastinpistekytkentäraportissa esitetään Looginen vastinpistekytkentäraportti -lomakkeella täytettyjen hakuehtojen mukaiset tiedot, kuten verkostoalue, osa-alue, teletila, laite ja liittimet. Lisäksi raportissa esitetään liittimien vastinkytkentäpisteet, mahdollinen kytkentään käytetty kaapeli sekä vastinkaapeli ja kaapelin sekä vastinkaapelin päätepisteet, mikäli kytkennöissä on puutteita. Kaapeli-, Kaapelin päätepiste-, Vastinkaapeli- ja Vastinkaapelin päätepiste -sarakkeissa lukee OK, kun kytkennät ovat kunnossa.

Kun hakuehtojen mukaisten liittimien kytkennät vastinkytkentäpisteisiin ovat kunnossa ja kytkennät kulkevat fyysisten kaapelien kautta, esitetään loogisessa vastinpistekytkentäraportissa kytkentäpisteet ja vastinkytkentäpisteet sekä niihin liittyvät verkostoalue, osa-alue, laitetila- ja laitetiedot.