Pistemäinen kohde
  • 31 Jul 2024
  • 1 Minute to read
  • Contributors
  • Dark
  • PDF

Pistemäinen kohde

• Dark
  • PDF

Article summary

Pistemäinen kohde blue_point-lomake toimintoineen toimii, kuten kappaleessa Lomakepainikkeet kerrottiin pistemäisistä kohteista.

Kieppi

Kiepin luominen poikkeaa muista pistemäisistä kohteista. Voit piirtää kieppejä kaapelireitille kaapelia digitoidessasi (katso: Kaapelin luominen) tai jälkikäteen liitä kieppi kaapeliin toimimalla seuraavasti:

1. Avaa Pistemäinen kohde -lomake KeyCom valikon Pistemäinen kohdeblue_point-painikkeesta.
  2. Syötä tiedot lomakkeelle, Tyyppi, Pituus ja Käyttötila. Kiepin pituus lisätään kaapelin pituuteen Kaapeli-lomakkeella.
  3. Paina Lisää uusi -painiketta.
  4. Avautuvasta Piirtoasetukset-ikkunasta valitse Tartunta-valikosta Seuraa viivaa.

A screenshot of a computer  Description automatically generated

1. Paina vaihtonäppäin pohjaan ja sijoita kieppi klikkaamalla hiiren vasemmalla oikeassa kaapelin kohdassa.
  2. Näet pisteen etäisyyden kaapelin alkuun ja loppuun Seuranta-lomakkeen Pituudet-kentässä. Jos Pituus-valintaruutu on valittuna, kaapeliin pituuteen lisätään kiepin pituus (mikäli annettu).

A close-up of a message  Description automatically generated