PISTEMÄINEN KOHDE
  • 15 Feb 2024
  • 1 Minute to read
  • Contributors
  • Dark
  • PDF

PISTEMÄINEN KOHDE

• Dark
  • PDF

Article summary

Pistemäisillä kohteilla blue_point tarkoitetaan verkostosta riippumattomia kohteita, kuten liikennemerkkejä. Pistemäinen kohde blue_point-työkalu löytyy yläpalkista. Voi lisätä kohteita vapaasti kartalle Luo uusi chart_line_add-toiminnolla.

Kohteiden vienti ulkoisiin tiedostomuotoihin (Vie-toiminto)

KeyAqua-kohteet on mahdollista siirtää AutoCAD (dwg, dxf), ESRI (shp), Microstation (dgn) ja GT Format (xyz) -muotoihin. Myös kaaviokohteiden sekä aluemaisten kohteiden ja suunnitelmien aluerajojen vienti onnistuu edellä mainittuihin formaatteihin. (Voidaan käyttöönottaa lisenssiasiakkailla, mikäli yhteysavaukset on sovelluspalvelimelta sallittu.)

Verkkoaineistosta ja viitteistä voi tuottaa joko Info-lomakkeen tai kohdelomakkeiden kautta jonkun edellä mainituista tiedostomuodoista, jonka latauslinkki tulee käyttäjän sähköpostiosoitteeseen.

Kuva 249. Vesijohdot haettu kohdelomakkeelleen, jotka aiotaan viedä ulkoiseen tiedostomuotoon.

1. Vie kohteet toiseen tiedostomuotoon valitsemalla Vie report-painikkeen alasvetovalikon Vie-alivalikosta Vie….
  2. Valitse avautuvalla Vientiasetukset lomakkeella tiedostomuoto, johon tieto siirretään.

1. Anna viennille kuvaus.
  2. Valitse luotavan tiedoston koordinaatisto.
  3. Valitse otetaanko viitteet mukaan vientiin.

Huomaa! Sähköpostiosoite on määritetty / liitetty käyttäjätunnukseen pääkäyttäjän käyttöliittymässä. Ellei käyttäjälle haluta myöntää käyttöoikeutta toimintoon, sähköpostikenttä on jätettävä tyhjäksi.

Pääkäyttäjällä on oikeus muuttaa sähköpostiosoitetta, johon latauslinkki lähetetään.

Hyväksy vienti database_goVie -painikkeella, jolloin järjestelmä ilmoittaa, että pyyntösi on käsittelyssä.

Kun tiedosto on käsitelty, järjestelmä lähettää käyttäjän sähköpostiin linkin, josta tiedosto on ladattavissa.