SISÄÄNKIRJAUTUMINEN JA OHJEET
  • 27 May 2024
  • 1 Minute to read
  • Contributors
  • Dark
  • PDF

SISÄÄNKIRJAUTUMINEN JA OHJEET

• Dark
  • PDF

Article summary

Kirjautuminen järjestelmään

yioyliu

Järjestelmään kirjautuminen tapahtuu käynnistämällä Internet-selain ja kirjoittamalla KeyAqua-palvelun osoite selaimen osoiteriville. Kun selaimeen avautuu kirjautumislomake, syötä kenttiin oma henkilökohtainen KeyAqua-käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Istunto käynnistyy, kun painat Kirjaudu sisään -painiketta. On myös mahdollisuus valita myös älylaitteille suunnattu mobiiliversio KeyMobile-painikkeella.

Jos saat ilmoituksen Anna oikea käyttäjätunnus ja salasana (Huomioi isot ja pienet kirjaimet), olet kirjoittanut joko käyttäjätunnuksesi tai salasanasi väärin. Korjaa tiedot ja yritä uudelleen. Ota tarvittaessa yhteyttä järjestelmäsi tukihenkilöön.

Salasanan vaihtaminen

Voit vaihtaa salasanasi painamalla työkalupalkin painiketta, jossa on käyttäjänimesi.

tyjdhytrhtr

Syötä avautuvan lomakkeen kenttiin uusi salasana kaksi kertaa. Tämän jälkeen paina Muokkaa-painiketta. On myös mahdollista pakottaa uusi käyttäjä vaihtamaan salasana ensimmäisellä kirjautumiskerralla.

yjyjtytj

Käyttöohjeet, tiedot ja tuki

Päätyökalupalkin oikeassa reunassa on Ohje help-painike, jonka alasvetovalikosta löytyvät käyttöohjeet ja sovellukseen liittyviä tietoja (Valikon sisältö voi vaihdella riippuen asennuksesta.)

Valitse Käyttöohjeet-alivalikosta KeyAqua-käyttöohje avataksesi tämän käyttöohjeen pdf-muodossa. KeyMobile-käyttöopas löytyy samasta valikosta.

Ohjehelp-valikon Tietoja-valinta näyttää yleisiä tietoja sovelluksesta mm. versionumeron ja koordinaatiston.

Tuki-valinta avaa sähköpostisovelluksessa esitäytetyn sähköpostiviestin, johon voit kirjoittaa asiasi. Esitäytetyt tiedot sisältävät sovellustuelle tarpeellista tietoa sovellusversiosta ja asetuksista.

Keypro:n lähettämät sähköpostiviestit saattavat hyvin helposti päätyä asiakkaan roskapostiin. Suosittelemme asiakkaitamme antamaan meille esimerkiksi noreply tai asiakaspalvelun sähköposti osoitteen, jotta viestit tulevat varmasti perille. Voit myös merkitä Keypro:n luotettavaksi lähettäjäksi sähköpostin asetuksista välttääksesi viestien roskapostiin joutumista.

Keypro Oy:n internetsivulle pääset Keypro Oy-valinnalla.

VIHJE: Asioidessasi Keypron sovellustuen kanssa ole valmiina antamaan sovelluksen tarkka versionumero, jonka löydät Tietoja-lomakkeelta, joka avautuu Ohje-painikkeen valikosta. Tee tukipyyntö ohjevalikon Tuki-linkistä.

Kirjautuminen ulos KeyAquasta

Voit lopettaa KeyAqua-istuntosi painamalla päävalikon Kirjaudu ulos door_in-painiketta.