Tasot
  • 06 Aug 2024
  • 1 Minute to read
  • Contributors
  • Dark
  • PDF

Tasot

• Dark
  • PDF

Article summary

Tasojen määrittäminen

Valitse Keygwt_Core >Tasot.

Tyyppi: tason tyyppi

WFS

WMS

TMS

WMTS

OSM

Google

MapServer

ComboMS

• Nimi: Tason sisäinen yksilöllinen nimi.
  • Nimike: Tason sisäinen nimike.
  • Nimike(fi)…Nimike(sv): Käyttäjälle näytettävälle tason nimike käännöksineen.
  • Url: URL mistä taso ladataan.
  • Params: Tasoon liittyvät parametrit karttapalvelimelle lähetettäväksi.
  • Options:Ttasoon liittyvät asetukset karttapalvelimelle lähetettäväksi.
  • Metaresource: WFS metaresurssi.

Tasojen käyttöoikeudet

Tason lukot

Aineistojen tuonti lukitsee tason operaation ajaksi, jottei kukaan voi poistaa tasoa kesken kaiken. Poista lukitus ongelmatilanteissa hallintasivun (Keygwt_core > Tason lukot) kautta.

Tason selitteen elementit

• Valitse Keygwt_Core > Tason selitteen elementit
  • Tason selite: Katso kappale Tason selitteet.
  • Kuvaus (fi)… Kuvaus (sv): Tason selitteen elementin kuvaus, joka näytetään käyttäjälle ja sen käännökset.
  • Täyttöväri: Selitteessä näytettävän symbolin täyttöväri, esim. ympyrän sisus.
  • Piirtoväri: Selitteessä näytettävän symbolin piirtoväri. esim. ympyrän kehys.
  • Piirtoleveys: Selitteessä näytettävän symbolin kehyksen leveys.
  • Tyyppi: Selitteessä näytettävän symboli ja esikatselukuva.
  • Viivan pituus (px): Viivapituus, kun halutaan piirtää katkoviiva. Myös välin pituus täytyy olla määriteltynä.
  • Viivan välin pituus (px): Välin pituus viivassa, kun halutaan piirtää katkoviivaa. Myös viivan pituus pitää olla määriteltynä.
  • Kuvakkeen url: Symbolin tilalla näytettävän kuvan url-osoite.
  • Järjestysnumero: Elementtien järjestys käyttäjälle.

Tason selitteet

• Valitse Keygwt_Core > Tason selitteet.
  • Tason selite määrittää tason, jolle selite tulee ja tason selitteen elementit määrittävät, mitä selitteessä näytetään. Selitteen elementti on käsitelty kappaleessa Tason selitteen elementit.
  • Taso: Taso, jolle selite näytetään, katso kappale Tasojen määrittäminen.

Tason tiedot

• Valitse Keygwt_Core > Tason tiedot.
  • Solmu: Katso kappale Tasovalintasolmut.
  • Otsake (fi).. Otsake (sv): Otsake, joka näytetään käyttäjälle käännöksineen.
  • Kuvaus (fi)… Kuvaus (sv): Tason kuvaus käännöksineen.
  • Tekijänoikeus(fi)…Tekijänoikeus(sv): Tason tietojen tekijänoikeustieto käännöksineen.
  • Lähde (fi)… Lähde (sv): Tason tietojen lähde.

Tason tietojen vapaasti määritettävät tiedot

• Valitse Keyqwt_core > Tason tietojen EAV-arvot.
  • Entity ct: Ei käytössä.
  • Entity id: Tason tieto, mihin vapaasti määritettävä tieto liitetään.
  • Teksti: Tieto tekstinä.
  • Linkki: Mahdollinen url-linkki tietoon.
  • Muut tiedot: Tason tiedot -mallille määritelty vapaa ominaisuustieto, katso kappale Vapaasti määritettävien tietojen määrittäminen.
  • Luotu: Luontipäivämäärä.

Tasovalintasolmut

• Valitse Keygwt_Core >Tasovalintasolmut.
  • Nimi: Tasovalintasolmun sisäinen nimi.
  • Solmuntyyppi: Onko kyseessä taso vai tasoryhmä.
  • Isäntäsolmu: Minkä alle tasonvalintasolmu luodaan. Jos mitään ei ole valittu, luodaan solmu hierarkian ylimmälle tasolle.
  • Nimike: Sisäinen nimike.
  • Nimike (fi)…Nimike(sv): Käyttäjälle näytettävä nimike käännöksineen ryhmän tapauksessa, yksittäisen tason tapauksessa näytetään tason nimike.
  • Järjestysnumero: Monesko taso omassa ryhmässään.
  • Taso: Mikä taso, katso kappale Tasojen määrittäminen.
  • Valittu: Onko taso valittu oletuksena, ryhmälle ei merkitystä.
  • Laajennettu: Onko taso laajennettuna aloituksessa. Koskee vain ryhmiä.