Tulostus
  • 27 May 2024
  • 1 Minute to read
  • Contributors
  • Dark
  • PDF

Tulostus

• Dark
  • PDF

Article summary

Tulostusselitteen määrittäminen

• Otsikko (fi)… Otsikko (sv): Käyttäjälle näkyvä selitteen nimi käännöksineen.
  • Ylätunniste(fi)… Ylätunniste (sv): Tulostusselitteen yläosaan tuleva teksti käännöksineen.
  • Alatunniste(fi).... Alatunniste(sv): Tulostusselitteen alaosaan tuleva teksti käännöksineen.
  • Tekijänoikeus (fi)… Tekijänoikeus (sv): Ei käytössä.
  • Kuvaus (fi)… Kuvaus (sv): Tulostusselitteeseen tuleva kuvaus käännöksineen.
  • Lisätunniste (fi)…Lisätunniste (sv): Ei käytössä.
  • Kuva: Logo, joka tulee selitteeseen. Kuvan pitää sijaita tietyssä hakemistossa sovelluspalvelimella. Pyydä Keypron tuesta apua kuvan lisäämiseen tai vaihtamiseen.
  • Mittakaava: Ei käytössä.

Tulostuskehyksen oletus

Tulostuskehyksen oletuksia ei voi tallentaa sovelluksen puolella, vaan niitä pitää muokata hallintasivun kautta.

1. Valitse Keygwt_Print > Tulostuskehyksen oletukset.
  2. Muokkaa halutun kentän arvoa.
  3. Paina Tallenna.

Huom! Kenttien nimien pitää täsmätä sovelluksen koodissa käytettäviin nimiin, joten uutta kenttää lisättäessä tai ongelmatapauksissa kannattaa olla yhteydessä Keypron tukeen.