Vapaasti määritettävät tiedot
  • 06 Aug 2024
  • 1 Minute to read
  • Contributors
  • Dark
  • PDF

Vapaasti määritettävät tiedot

• Dark
  • PDF

Article summary

Vapaasti määritettävät tiedot ovat tietoja, jotka voi vapaasti määrittää kohdetyypeille ilman tietokantamuutoksia. Tiedot tulevat näkyviin käyttäjälle kohdelomakkeiden Muut tiedot -välilehdellä.

Vapaasti määritettävien tietojen määrittäminen

Valitse Eav-valikosta -> Vapaasti määriteltävät tiedot.

Malli: Kohdelomake, johon tieto liitetään. Määritelty kappaleessa Vapaasti määriteltävien tietojen asetukset.

• Nimi (en) ... Nimi (fi) … Nimi (sv): Kentän nimi käännöksineen.
  • Tietotyyppi: Tiedolle annettavan arvon tietotyyppi.
  • Järjestysnumero: Vapaasti määriteltävän tiedon esiintymisjärjestys Muut tiedot-välilehdellä.

Vapaasti määriteltävien tietojen asetukset

Valitse Keycore_Eav-valikosta -> Vapaasti määriteltävien tietojen asetukset.

• Lomakkeen nimi: Kohdetyyppi, johon muut tiedot liitetään. Älä muuta.
  • Lomakkeen etuliite: Kohdetyypin lomakkeen käyttämä etuliite. Kysy apua Keypron tuesta. Älä muuta.
  • Aktiivinen: Onko määritys aktiivinen eli näytetäänkö Muut tiedot -välilehti kohdelomakkeella.