Jatkos
  • 31 Jul 2024
  • 1 Minute to read
  • Contributors
  • Dark
  • PDF

Jatkos

• Dark
  • PDF

Article summary

Jatkos splice-lomake toimii pääosin, kuten on kerrottu kappaleessa Lomakepainikkeet pistemäisistä kohteista.

A screenshot of a computer  Description automatically generated

Jatkoksen luominen

Jatkos luodaan kartalle samalla tavalla kuin muutkin kohteet, sillä poikkeuksella, että voit kytkeä jatkoksen samalla teletilaan tai kaivoon. Kun Jatkoksen piirto -ikkunassa Kytke-valintaruutu on valittuna, jatkos kytketään valittuun kaivoon tai teletilaan automaattisesti. Tallenna lomake päivitettyjen tietojen jälkeen.

stage24_keycom_keypro_fi_jatkoksen_piirto

Jatkoksen kytkeminen teletilaan tai kaivoon

Voit liittää jatkoksen teletilaan tai kaivoon kartalle sijoittamisen yhteydessä, kuten edellisessä kappaleessa ohjeistettiin. Jo olemassa olevan jatkoksen liität seuraavasti:

Hae jatkoksen tiedot lomakkeelleen joko Hae magnifier-painikkeella tai Poimi kartalta pick-painikkeella.

1. Valitse Teletila/kaivo -kentän alasvetovalikosta Kytke teletilaan/kaivoon.
  2. Poimi kartalta kohde, johon haluat jatkoksen kytkettävän. Kohteen valinnan jälkeen kytkentä tapahtuu automaattisesti ja teletila/kaivo kenttään tulee kohteen tiedot.

stage24_keycom_keypro_fi_jatkos_kytke