KÄYTTÄJÄN TEEMAT
  • 15 Feb 2024
  • 1 Minute to read
  • Contributors
  • Dark
  • PDF

KÄYTTÄJÄN TEEMAT

• Dark
  • PDF

Article summary

Avaa Käyttäjän teemat -lomake yläpalkin theme-painikkeesta. Suunnittele ensin korostukset ryhmälistalla ja tallenna niistä Käyttäjän teema theme myöhempää käyttöä varten (katso Käyttäjän teeman luominen).

Käyttäjän teeman tarkastelu

1. Avaa Käyttäjän teemat -lomake työkalupalkin Käyttäjän teemat theme -painikkeella.
  2. Valitse Nimi-valintalistalta ryhmälistalla luomasi teema.
  3. Näytä valittu teema arrow_in Paikanna ja object_highlight Korosta-painikkeilla, jolloin kartta keskittyy teemaan ja kohteet näytetään valituilla väreillä.
  4. Tarkastele teeman sisältöä painamalla groupdisplay Ryhmälista-painiketta. Valitse ryhmälistalla ryhmä, jonka sisältöä haluat tarkastella tarkemmin.

Ryhmälistan toimintoja on esitelty kappaleessa Ryhmälista.

Käyttäjän teeman muokkaaminen

1. Valitse Käyttäjän teemat -lomakkeen Nimi-valintalistalta muokattava teema.
  2. Vaihda ryhmän korostusväriä painamalla Korostusväri-kuvaketta ja valitsemalla avautuvasta valikosta haluttu väri.
  3. Tallenna muutokset Tallenna save-painikkeella.

VIHJE! Vaihda teeman sisältöä muokkaamalla ryhmiä Ryhmälistalla ja tallentamalla Käyttäjän teema uudelleen samalla nimellä. Ryhmälistan toiminta selostettu kappaleessa Ryhmälista.

Käyttäjän teeman poistaminen

1. Valitse Käyttäjän teemat-lomakkeen Nimi-valintalistalta poistettava teema.
  2. Paina deletePoista-painiketta. Ohjelma kysyy varmistuksen teeman poistolle. Valitse Kyllä poistaaksesi teeman.