Radiolinkki
  • 27 May 2024
  • 1 Minute to read
  • Contributors
  • Dark
  • PDF

Radiolinkki

• Dark
  • PDF

Article summary

Radiolinkit radiolink ovat viivamaisia kohteita, jotka piirtyvät kahden teletilan välille. Radiolinkki radiolink-painikkeella avautuu lomake (Kuva 195), jolla radiolinkin tietoja voidaan luoda, tarkastella ja päivittää. Ensimmäiseltä välilehdeltä löytyy tietoja liittyen Radiolupaan, jänteeseen ja radiokanavaan, sekä lomakkeen ainoa pakollinen kenttä: Käyttötila.

A screenshot of a computer  Description automatically generated

Toinen ja kolmas välilehti eivät poikkea toisistaan sisältötiedoiltaan, ja ne on tarkoitettu A- ja B-mastojen tietojen tarkasteluun ja päivittämiseen. Välilehtien tiedot liittyvät esimerkiksi lähetys- ja vastaanottotaajuuksiin, laitetilaan sekä antenniin.

Mastokoodi-lista näyttää eri mastojen Thk-koodit. Maston, ja sille Thk-koodin, voi lisätä teletilalle sen laitetilakannan kautta, kuten se on esitelty luvussa Laitetilakanta. Myös alla olevassa kuvassa näkyvä Antenni on mahdollista asettaa teletilalle sen laitetilakannan kautta, tässä tapauksessa Antenni-listaan tulee luodun antennin nimi.

A screenshot of a computer  Description automatically generated

Jos mastokoodeja on listalla paljon, tai ne ovat saman nimisiä, voit käyttää Päivitä mastolista laitetilan perusteella refresh_map-painiketta. Painiketta painamalla saa mastokoodi-listan näyttämään vain sen teletilan mastokoodit, joka on ladattuna Teletila-lomakkeelle.

Radiolinkistä saat pdf-muotoisen raportin painamalla Raportti report-painiketta. Dokumentti voidaan joko tallentaa tai tulostaa selaimen työkaluilla. Dokumentista löytyvät molempien mastojen omat sekä yhteiset tiedot.